Het loopt langzaam aan richting de kerstdagen. Had voor de kids van mijn buurvrouw al het een en ander in huis gehaald en wilde voor mijn buurvrouw ook iets kopen waar ze lang iets aan zou hebben. Zo had ik al grijze pumps voor haar in huis en een doorschijnende bh met een dito string. Verder had ik voor haar panty’s gekocht en was nog op zoek naar een mooie jurk.

Uiteindelijk had ik ook die in huis en de buurvrouw kwam zoals iedere dag bij me op de koffie. De kids waren naar school en ik vertelde haar tijdens de koffie dat ze naar boven moest gaan omdat daar een verrassing op haar lag te wachten. Ik zal zo gaan Richard zei Jeressa en nadat haar koffie leeg was vertrok ze richting boven. Wel ff aantrekken he mop ik wil wel ff zien hoe het staat!!! Na enige tijd kwam de buurvrouw naar beneden in de outfit die ik voor haar gekocht had. Wowwww mop zei ik het staat je schitterend. Thanks zei ze ben er ontzettend blij mee en voel me heel vrouwelijk hierin. Mooi zo zei ik en ik stond op voor een tweede bak koffie. De Senseo stond te draaien waardoor ik niet in de gaten had dat Jeressa in de keuken was gekomen. Ze ging achter me staan en legde een hand op mijn schouder. Ik schrok in eerste instantie en draaide me om. Bedankt zei Jeressa en kuste me vol op de mond. Ik sloeg een arm om haar heen en onze tongen begonnen met elkaar te spelen. Jeressa haar hand zakte naar beneden en kneep me zachtjes in mijn kont waardoor ik naar voren wipte en mijn inmiddels hard geworden lul zekers tegen haar poesje aan drukte.

Mijn handen zakte ook naar beneden en ik begon langzaam haar jurkje omhoog te halen. Toen haar billen zichtbaar waren begon ik hier in te kneden. Jeressa hoorde ik zachtjes kreunen en begon met haar handen over mijn borst te strelen. Ondertussen tongde we er op los als 2 losgeslagen pubers. Heel voorzichtig gleed mijn hand onder haar panty en string richting haar inmiddels nat geworden kruis. Ik beroerde haar lippen zachtjes met mijn vinger. Jeressa begon meer te kreunen en liet haar hand vanaf mijn borst richting mijn lul gaan. Ze speelde met mijn lul door mijn broek heen en voelde hoe dik en groot die al was. Mmmmmm zei ze, dat voelt wel goed die wil ik ff inspecteren. Jeressa zakte door haar knieën en knoopte mijn broek los om deze te laten zakken.

Mijn lul tekende zich af in mijn boxer en Jeressa trok ook mijn boxer naar beneden. Mijn lul floepte naar voren en ze begon rustig met mijn lul te spelen. Heel zachtjes trok ze me af en op een gegeven moment begon ze me heel relaxed te pijpen. Damn dacht ik bij mezelf hier kan mijn vriendin nog iets van leren. Ik moest oppassen dat ik niet in haar mond klaar kwam zo lekker was het. Na enige tijd trok ik haar omhoog en liet haar op het aanrecht leunen. Ik deed haar jurkje omhoog en liet haar panty en string zakken. Ik begon heel rustig haar lippen te likken en met mijn vinger beroerde ik haar klitje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *