Wij reden deze zomer op de zandweg op de Sallandse Heuvelrug. Het was weer bloedheet dus Diny had niet zoveel aan een kort rokje en een topje en op mijn verzoek geen onderbroek. Wanneer het zo warm is, is zij ook lekker geil. Het was erg rustig op de zandweg en bij een bankje stopte wij. Ik heb zin om je te vingeren zei ik bij het uitstappen. Ik wil best klaarkomen was haar reactie. Wat na een kwartier ook lukte en nu jij nog zei ze en maakte mijn broek open en trok mijn lul er uit en begon te rukken.

In de verte zagen wij een auto aankomen die gelukkig afsloeg zodat ze verder kon gaan. Haar hand had mijn zak te pakken en ze rolde met mijn ballen. Uit de bossen kwam ineens een man aanlopen die wij niet hadden verwacht. Je mag mij ook zo’n behandeling wel geven zei hij tegen haar. Kom maar zo zei Diny, ik zal je laten spuiten. Mijn man komt zo klaar wat ook gebeurde en de man ging aan de andere kant van haar zitten, ritste zijn broek open en daar was zijn lul die wel wat dikker dan was dan die van mij en Diny pakte hem vast en begon te rukken Ik hoopte dat er een stel kwam zitten op de bank zei hij hier wordt heel wat gerukt en ’s avond geneukt wanneer jullie op een avond komen wil ik jouw wel neuken zei hij.

Over twee dagen zullen wij ’s avonds komen zei ik en dan mag je mijn vrouw een beurt geven ze wordt wel vaker door anderen genaaid dat vindt ik lekker zei Diny hij neukt mij regelmatig maar om eens een andere lul in mijn kut of kont te hebben vindt ik super lekker en zo werd de afspraak gemaakt en troffen wij elkaar weer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *